Oudjaars menu 2018

 

Voorgerecht

3 bites: coquille in de schelp geserveerd met zeewierboter, Zeeuwse oester met gin en tonic

en een veloute van mosseltjes en venkel.

 

Tussengerecht

Rauw gemarineerde corvina, met bloedsinassappel en kruiden uit onze zee.

 

Hoofdgerecht

Heilbot zacht gebakken, met lardo en Beluga linzen en schuim sausje van comité kaas.

of

Herten rug filet, wilde padden stoelen en structuren van knolselderij.

Dessert

Buffet met voor ieder wat wils..!

 

Kaasbordje van Michel van Tricht (€13,00 als extra gerecht – €5,00 extra ipv dessert)
Dit menu komt op 100,00 per persoon aangepaste wijnen per glas 7,50

Dinermenu

‘s Avonds is er een á-la-carte menu, of wat echt aan te raden is het degustatiemenu van drie, vier of vijf gangen. Alle gerechten zijn afgestemd op het huidige seizoen en daarom wisselt ons aanbod regelmatig af. Onze chef maakt zeer mooie smaakcombinaties die in het degustatiemenu nog beter tot hun recht komen.

Degustatiemenu

3 of 4 gangen seizoensgebonden

Voorgerecht

Coquille vers uit de schelp,

structuren van aardpeer, hazelnoot en crumble van bloedworst

Tussengerecht

Hondshaai gelakt met soya en honing,

ingelegde komkommer en een saus van waterkers en dille

Hoofdgerecht

 Hertenfilet, Europees hert ,

canneloni van savooie kool, pastinaak creme en saus van rode kool.

Dessert

Chocolade en duindoornbes 

Kaasbordje van Michel van Tricht (€13,00 als extra gerecht – €5,00 extra ipv dessert)

4 verschillende kazen wisselend met het seizoen en chutney.

 

3 gangen menu €49,50 – aangepaste wijnen per glas €7,50
4 gangen menu €59,50 – aangepaste wijnen per glas €7,50

Mochten er gerechten en/of producten zijn waar u allergisch voor bent of waar u niet van houdt, zullen wij het menu op uw verzoek aanpassen.

‘s Avonds is er een á-la-carte menu, of wat echt aan te raden is het degustatiemenu van drie, vier of vijf gangen. Alle gerechten zijn afgestemd op het huidige seizoen en daarom wisselt ons aanbod regelmatig af. Onze chef maakt zeer mooie smaakcombinaties die in het degustatiemenu nog beter tot hun recht komen.

Veganistisch menu

Voor , hoofd en nagerecht
€37,50

 

Een veganistisch surprise menu met dagverse producten,

aangepast aan het seizoen.

 

Voorgerechten

Alle gerechten kunnen gedeeld worden of per persoon worden besteld. Ook heel de dag verkrijgbaar

Bisque van grijze garnalen

Soepje van garnalen en een croquette van garnaal.

€14,00

Rogvleugelwangen

Gebakken geserveerd in een romig sausje met vermouth, verse kruiden en haringkaviaar.

€19,00

Coquille

Vers uit de schelp met structuren van aardpeer, hazelnoot en crumble van bloedworst.

€22,00

Vergeten groenten

Verschillende soorten “vergeten” groenten op diverse manieren bereid met een vinagrette van duindoornbes.

€18,00

Tartaar van hert

Geserveerd met zoet / zure beukenzwam, mayonaise van miso en champignons.

€20,00

Terine van eendenlever

Met huisgemaakte chutney van ajuin en krentenbrood

€23,00

Hoofdgerechten

Kabeljauw

Met aardappe puree en spek, savooiekool en rode wijn jus.

€28,00

Hondshaai

Gelakt met honing en soya, met zoet zure komkommer en een saus van waterkers en dille.

€26,00

Mosselen

Thaise wijze met huisgemaakte curry en koriander.

€27,50

Hertenfilet

Gebakken geserveerd met canneloni van savooiekool, pastinaak crème, dukkah en rodekool saus.

€32,00

Duroc varkenswangen

Gestoofd in lokaal bier met witloof salade en huisgemaakte frieten.

€25,00

Cote a l'os voor 2 pers.

Iers gerijpt rundvlees met wiloof salade en huisgemaakte frieten

pp €34,00