Dinermenu

‘s Avonds is er een á-la-carte menu, of wat echt aan te raden is het degustatiemenu van drie, vier of vijf gangen. Alle gerechten zijn afgestemd op het huidige seizoen en daarom wisselt ons aanbod regelmatig af. Onze chef maakt zeer mooie smaakcombinaties die in het degustatiemenu nog beter tot hun recht komen.

Degustatiemenu

3 of 4 gangen seizoensgebonden

Voorgerecht
Tussengerecht
Hoofdgerecht

Dessert

 

Kaasbordje van Michel van Tricht (€13,00 als extra gerecht – €7,50 extra ipv dessert)

4 verschillende kazen wisselend met het seizoen en chutney.

Variatie met aardbeien

Verse aardbeien, panacotta en sorbet van aardbeien, espuma van basilicum en een gel van zwarte peper en aardbei.

3 gangen menu €49,50 – aangepaste wijnen per glas €7,50
4 gangen menu €59,50 – aangepaste wijnen per glas €7,50

Mochten er gerechten en/of producten zijn waar u allergisch voor bent of waar u niet van houdt, zullen wij het menu op uw verzoek aanpassen.

‘s Avonds is er een á-la-carte menu, of wat echt aan te raden is het degustatiemenu van drie, vier of vijf gangen. Alle gerechten zijn afgestemd op het huidige seizoen en daarom wisselt ons aanbod regelmatig af. Onze chef maakt zeer mooie smaakcombinaties die in het degustatiemenu nog beter tot hun recht komen.

Veganistisch menu

Voor , hoofd en nagerecht
€37,50

 

Een veganistisch surprise menu met dagverse producten,

aangepast aan het seizoen.

 

Voorgerechten

Alle gerechten kunnen gedeeld worden of per persoon worden besteld. Ook heel de dag verkrijgbaar

Vitello tonatto

Langzaam gegaarde kalf filet, mayonaise van tonijn en kappertjes

€19,00

Kalf mergpijpjes

Kruiden, geserveerd met getoast brood

€16,50

Gravad Lax

Gepekelde zalm, met honing mosterd dressingen ingelegde groentjes

€19,00

Soft Shell Krab salade

Tempura gefrituurd en verse thaise salade met een zoetzure vinaigrette

€20,00

Aubergine

Gelakt aziatische stijl met miso en sesam, krokante salade met verse kruiden

€18,50

Inktvis

Geroosterde coeur de boeuf, cherry tomaat , zwarte olijf en huttenkase

€21,00

Hoofdgerechten

Runder tartaar van Belgisch wit blauw rund

Vers aangemaakt, frieten en verse witloof salade

€24,00

Ierse Lamschenkel

Gestoofd in rode wijn, couscous salade en verse harrisa

€28,50

Piepkuiken

Geheel geroosterd, geserveerd met een groene salade, gepofte krieltjes en een jus met dragon

€27,50

Eendenbout geconfijt

Zacht gegaard, frisse salade met een vinaigrette van linzen en lardons

€26,00

Noordzee vis

Wisselende verse noordzee vis naar het seizoen, geserveerd met seizoensgroenten.

€28,50

Zeeuwse mosselen natuur

Selder, ajuin , look , witte wijn en frieten

€24,00

Zeeuwse mosselen Thais

Zelf gemaakte curry, koriander, kokosmelk en frieten

€26,00

Ribeye van Hollstein voor 2 personen

Holstein 2 maanden gerijpt, mayonaise en witlof salade en handgesneden frieten.

pp €32,00